Anna-Karin Söderberg

Anna-Karin

Vad betyder konsten för dig?

För mig så är det ett sätt att koppla av och få tänka på annat en stund.
Jag gillar att prova lite olika tekniker, Pouring art är nog den jag gillar bäst.

Utställare

Yvonne Kallträsk

Yvonne Kallträsk

Yvonne KallträskVad betyder konsten för dig?Jag tycker om Marc Chagall, mönster och att få måla fritt.Collage är också väldigt roligt.Utställare

Ludwig Larsson

Ludwig Larsson

Ludwig LarssonVad betyder konsten för dig?Konstnär befriar block I sand – Sten – jord – trä – sinnets blockader tankar befrias .En mer human vård av oss självaUtställare

Ylva Kristina Larsson

Ylva Kristina Larsson

Ylva Kristina Larsson Vad betyder konsten för dig? För mig har konsten/skapandet alltid varit en naturlig del av tillvaron i både text och bild. Jag finner ro och glädje i att teckna. Gärna uttrycksfulla bilder som speglar inre känslor. Konsten är en läkande kraft för...

Anonym utställare

Anonym utställare

Anonym utställareVad betyder konsten för dig?Konst ger ro.Konst gör mig glad!Lyckas jag med målningen blir jag nöjd.Jag började måla för 30 år sedan och jag målar ett par målningar per år.De målningar som visas här är målade från 2005 till...